26 Temmuz 2014 Cumartesi

Mimm Mimmm Mimmmm:)

Çok sevgili,çok tatlı GRİ LADY mimlemiş beni hemen cevaplayalımm:)

Pazartesi sendromu ya da tamamen farklı bir sebepten dolayı keyifsiz ve mutsuz hissettiğinizde bu ruh halinden nasıl kurtulursunuız , daha enerjik ve neşeli hissedebilmek için neler yaparsınız  ???

Evet şimdikkk pazartesi sendromu başımın belası üniversiteye geçtikten sonra pazartesileride kendime tatil yapıyodum çoğunlukla ama gitmek zorunda kaldığım günlerde tam bir işkenceye dönüyordu..

Bende bir iç sıkıntısı illeti var ara ara yoklar böyle nasıl anlatsam kalbim pır pır atar,sanki kötü bir şeyler olacak gibi olur yerimde duramam duvarlar üstüme üstüme gelir.Gezsem geçmez kitap okusam geçmez,film izlesem geçmez allahın belası ağlatana kadar geçmez zalımın oğlu...En sonunda duşa girer bi güzel ağlarım saç tara kurut oje cart curt derken geçer gider ne gelişi belli illetin ne gidişi aman aman çağırmış gibi olmayayım uğursuzu:(
 
Enerjik ve neşeli hissetmem için içimin rahat olması gerek net ! sevdicekle aram iyi olmalı,annemlerle gayet iyi olmalı arkideşlerimle bir sorun olmamalı ve o gün güneş benm için doğmalı ha birde ruh halimi kolay bozan biriyim iki şarkıyla hemen acıların çocuğu,dertlerin anası olur çıkarım o yüzden şarkılar etkendir hep hareketli dinlemem ama tercih listemde baştadır:D

  ya şimdi çoğunuz tatildesiniz o yüzden bu mimi isteyen herkeseeeeee armağan ediyyorummmmm:D

2 yorum:

  1. Hiç sorma ya o iç sıkıntı illeti bazen bana bir uğruyor. Milletin bir sene de yaşadığı depresyonu bu günde yaşatıyor bana. :)

    YanıtlaSil